Brigitte van der Burg, voormalig Tweede Kamerlid, is eigenaar van BritBurg Advies. Mijn bedrijf is al opgericht in maart 2004. In maart 2006 won ik in Parijs de “Prix Europe 2006”, voor beste zakenvrouwen in de lidstaten van de Europese Unie, toegekend door de Conseil Européen Femmes Enterprises et Commerce (CEFEC). Een hele eer en een mooie erkenning. Door mijn Kamerlidmaatschap hebben er geen activiteiten in mijn bedrijf plaatsgevonden tussen november 2006 en maart 2017. Alle kennis en ervaring die ik in de politiek, in het bedrijfsleven en de wetenschap heb opgedaan, zet ik graag voor u in. U kunt bij mij terecht voor strategisch advies, als voorzitter of lid van uw bestuur, dagvoorzitter of toezichthouder.
Start Vandaag Nog!

Activiteiten

STRATEGISCH ADVISEUR

BritBurg Advies daagt een organisatie of bedrijf uit, inspireert en komt samen tot een nieuwe strategie.

Lees meer

VOORZITTER OF LID VAN BESTUUR

BritBurg Advies bouwt op een ruime ervaring als voorzitter of lid in uiteenlopende omgevingen als:

Lees meer

DAGVOORZITTER

Uw congres, evenement of strategiesessie floreert met een onafhankelijke en ervaren dagvoorzitter.

Lees meer

TOEZICHTHOUDER

BritBurg Advies beschikt over ruime ervaring als toezichthouder in diverse functies. Zo onder meer:

Lees meer

Expertise op het gebied van

ONDERNEMERSCHAP

Naast dat ik uit eigen ervaring weet wat het betekent om ondernemer te zijn, heb ik veel specifieke kennis over het ondernemerschap opgedaan…

Lees meer

ARBEIDSMARKT EN ONDERWIJS

Arbeidsmarkt en onderwijs zijn belangrijke velden die niet los van elkaar staan. De kansen op de arbeidsmarkt worden in belangrijke mate bepaald…

Lees meer

AANPAK REGELDRUK

Regeldruk is één van de grootste pijnpunten voor ondernemers. Ik ben mij daar ter degen van bewust en heb op veel plekken de strijd tegen onnodige…

Lees meer

SOCIAAL DOMEIN

In de Tweede Kamer ben ik intensief op dit domein actief geweest, en met name op het jeugddomein daarbinnen (2010-2017). Problematiek bij een…

Lees meer

WONEN

In de periode 2006-2010 ben ik intensief met het functioneren van de woningmarkt en de rol van de woningcorporaties bezig geweest in de Tweede…

Lees meer

BritBurg maakt het verschil voor u!